13 januari, 2011

Oudjaar-nieuwjaar

Oudjaar vieren deden we deze keer bij Kevin en Ingrid.


Kevin had een zoektocht voorbereid tot in het Vrieselhof, met de pillampen door de sneeuw tot bij de schat. Heel leuk, en de kindjes werden er goed moe van. Terug thuis hadden de meisjes een show voorbereid - let ook op de coole achtergrond-gitarist! :-) - en kregen ze spaghetti.





Dan waren ze moe genoeg om te gaan slapen. In de meisjeskamer bleef het nog even rumoerig, maar Wannes was direct in dromenland. Toen konden ook de grote mensen beginnen eten. Ingrid had al haar kookkunsten bovengehaald en een voortreffelijke maaltijd gemaakt. We waren nog niet eens aan het dessert toen het al middernacht sloeg. Buiten hoorden we veel vuurwerk, maar jammer genoeg was er te veel mist om er iets van te zien. Zoals verwacht sliepen alle kindjes gewoon door het vuurwerk heen, behalve kleine Mats - maar die was al/nog wakker, dus dat telt niet ;-)



Na de gebruikelijke gelukwensen konden we aan het dessert beginnen, speelden we nog een spelletje en konden daarna ook naar bed. De volgende dag volgden nieuwjaarsbrieven.



Hier vind je ook een filmpje van Wannes die zijn nieuwjaarsbrief opzegt voor peter Luk.






Geen opmerkingen: